Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2021

Kevätlukukauden ilmoittautumiset alkavat maanantaina 4.1.2021 Internetissä tästä linkistä tai puhelimitse toimistolle, puh. 02-630 1500.

Ilmoittautumiset jakaantuvat seuraavasti (lukee kunkin opintoryhmän esittelytekstissä):

1. Internetissä osoitteessa tästä linkistä ma 4.1. klo 11.00 tai klo 17.00 alkaen. 

2. Toimistolle PUHELIMITSE ma 4.1. klo 11.00 tai klo 17.00 alkaen. 

3. Puhelimitse opettajalle ryhmän esittelytekstin mukaisesti.

Netti-ilmoittautumista voi testata jo ennen ilmoittautumispäivää. Testikurssien numerot ovat 10166001 ja 10166002.

Otsolan toimitalon atk-luokassa (2. krs) voi tarvittaessa saada apua netti-ilmoittautumisten suorittamiseen ma 4.1. klo 10.30-11.30 ja klo 15.30-16.30.

Ilmoittautumisten alettua voit ilmoittautua netissä ympäri vuorokauden tai puhelimitse toimistoaikoina. Voit ilmoittautua opintoryhmään niin pitkään kunnes ryhmä alkaa.

Opisto voi peruuttaa opintoryhmän ennen opetuksen alkamista, mikäli ilmoittautuneita ei tule tarpeeksi. Peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille opiskelijoille pääsääntöisesti tekstiviestillä.

Mahdollisuus maksuttomaan kokeilukertaan
Koko opetuskauden (joka viikko tammikuun puolivälistä huhtikuun loppuun) kokoontuvissa opintoryhmissä opintopaikan saaneella opiskelijalla on mahdollisuus käydä ensimmäisellä kokoontumiskerralla maksutta tutustumassa opintoryhmään. Opintoryhmään tulee ilmoittautua ennen kokeilukertaa.

Jos opintoryhmä ei sovi Sinulle, tulee opiskelupaikka peruuttaa viimeistään viikon kuluessa opintoryhmän ensimmäisestä kokoontumiskerrasta! Muussa tapauksessa opintomaksun joutuu maksamaan, vaikka olisi ollut läsnä vain yhden kerran.

Etukäteen suoritettu opintomaksu palautetaan, mikäli opiskelupaikka perutaan viikon kuluessa ensimmäisestä kokoontumiskerrasta. Ilmoitathan tilinumerosi opiston toimistoon maksun palautusta varten.

Huom! Maksuttomaan kokeilukertaan ei ole mahdollisuutta niissä opintoryhmissä, jotka eivät kokoonnu koko opetuskauden ajan joka viikko tammikuun puolivälistä huhtikuun loppuun.

PERUUTTAMINEN
Mikäli et pääse osallistumaan opintoryhmään tai lyhytkurssille, jolle olet ilmoittautunut, ole hyvä ja peruuta varauksesi, sillä ryhmään saattaa olla toisia jonossa!
Kurssi tulee peruuttaa viimeistään kolme arkipäivää ennen opetuksen alkua (tai ks. kohta Mahdollisuus maksuttomaan kokeilukertaan).

Miten peruutetaan?

1. Toimistoon puh. 02-630 1500.

2. Sähköpostiosoitteeseen toimisto@otsola.net, jolloin saat vahvistusvastauksen sähköpostiisisi.

PERUUTUSTA EI VOI TEHDÄ OPETTAJALLE, vaan pelkästään toimistoon soittamalla tai sähköpostilla.

Mikäli opiskelupaikka peruutetaan vastoin edellä selostettuja sääntöjä tai jätetään kokonaan peruuttamatta, asianomaiselta laskutetaan opinto- ja materiaalimaksut, vaikkei hän saapuisikaan paikalle! Maksamatta jätetyt laskut toimitetaan perintään.

HENKILÖREKISTERISELOSTE
Henkilötietolain 10 §:n mukaan rekisterinpitäjän on laadittava henkilörekisteristä rekisteriseloste. Otsolan kansalaisopiston henkilörekisteriselosteeseen voit tutustua seuraavan linkin kautta: Tietosuojaseloste