Ilmoittautuminen

Syyslukukauden ilmoittautumiset alkavat keskiviikkona 22.8.2018 Internetissä TÄSTÄ LINKISTÄ  tai puhelimitse toimistolle, puh. 02-630 1500.

Ilmoittautumiset jakaantuvat seuraavasti (lukee kunkin opintoryhmän esittelytekstissä):
1. Internetissä osoitteessa otsola.net ke 22.8. klo 11 tai klo 16.30 alkaen. Otsolan toimitalon atk-luokassa (2. krs) voi tarvittaessa saada apua netti-ilmoittautumisten suorittamiseen ke 22.8. klo 10.30-11.30 ja klo 16.00-17.00.
2. Toimistolle PUHELIMITSE ke 22.8. klo 11 tai klo 16.30 alkaen.
3. Puhelimitse opettajalle ryhmän esittelytekstin mukaisesti.

HUOM! Syyslukukauden ilmoittautumiset eivät enää siirry kevätlukukaudelle, joten keväällä 2019 tapahtuvaan opetukseen tulee ilmoittautua uudelleen tammikuun alussa.

Netti-ilmoittautumista voi testata jo ennen ilmoittautumispäivää.
Testikurssien numerot ovat 10166000 ja 10166001.

Ilmoittautumisten peruutukset
Mikäli et pääse osallistumaan opintoryhmään tai lyhytkurssille, jolle olet ilmoittautunut, ole hyvä ja peruuta varauksesi, sillä ryhmään saattaa olla toisia jonossa!

Milloin peruutetaan?
1. Koko lukukauden (joka viikko syyskuun alusta marraskuun loppuun) kestävien ryhmien osalta joko viimeistään kolme päivää ennen opetuksen alkua tai viimeistään viikon kuluessa ensimmäisestä kokoontumiskerrasta (edellyttäen, että on paikalla ensimmäisellä kerralla).
2. Lukukautta lyhyempien kurssien osalta VIIMEISTÄÄN KOLME PÄIVÄÄ ENNEN OPETUKSEN ALKUA.

Miten peruutetaan?
1. Internetissä omalla ilmoittautumisnumerolla: https://opistopalvelut.fi/otsola > Omat tiedot Nettiperuutuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Ellet saa peruutuksesta vahvistusta, tarkista, onko peruutus onnistunut. Nettiperuutuksen epäonnistuminen ei ole peruste laskun mitätöimiselle.
2. Sähköpostiosoitteeseen toimisto@otsola.net, jolloin saat vahvistusvastauksen sähköpostiisisi.
3. Toimistoon puh. 02-630 1500.

PERUUTUSTA EI VOI TEHDÄ OPETTAJALLE, vaan pelkästään Internetissä tai toimistoon.
Mikäli opiskelupaikka peruutetaan vastoin edellä selostettuja sääntöjä tai jätetään kokonaan peruuttamatta, asianomaiselta laskutetaan opinto- ja materiaalimaksut, vaikkei hän saapuisikaan paikalle! Maksamatta jätetyt laskut toimitetaan perintään.

Henkilörekisteriseloste
Henkilötietolain 10 §:n mukaan rekisterinpitäjän on laadittava henkilörekisteristä rekisteriseloste. Otsolan kansalaisopiston henkilörekisteriselosteeseen voit tutustua seuraavan linkin kautta: Tietosuojaseloste