Taiteen perusopetus

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolista ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua taidekasvatusta. Otsolan kansalaisopisto järjestää visuaalisten taiteiden yleistä oppimäärää lapsille ja nuorille Noormarkussa, Nakkilassa ja Luvialla. Yleisen oppimäärän laskennallinen laajuus on yhteensä 500 oppituntia. Tämän suorittanut oppilas saa Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän päättötodistuksen.

 

KUVISTA JA KÄSSÄÄ!

Lähde hauskalle ja innostavalle taidematkalle! Taiteen maailma antaa yllättäviä elämyksiä, värikkäitä eväitä elämään ja hyödyllisiä taitoja tulevaisuuteen. Tarjoamme käsityön yleisen oppimäärän opetusta Luvialla ja Noormarkussa sekä kuvataiteen yleisen oppimäärän opetusta Nakkilassa ja Noormarkussa.

Taiteen perusopetuksen Luvian ryhmä on tehnyt Kamera Käsis -verkkonäyttelyn Otsolan sivuille.

Opintojen rakenne

1. Varhaisiän opinnot alle kouluikäisille, 33 t/lukuvuosi
2. Perusopinnot 7–12 -vuotiaille, 50 t/lukuvuosi
3. Työpajaopinnot 13–16 -vuotiaille, 75 t/lukuvuosi

Opetussuunnitelmat

Opetus noudattaa koulutuksen järjestäjän hyväksymiä opetussuunnitelmia, joiden tulee perustua Opetushallituksen päättämiin opetussuunnitelman perusteisiin. Opetussuunnitelmissa määritellään opetuksen tavoitteet ja keskeiset sisällöt, ja ne voivat sisältää erilaajuisia oppimääriä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2016-2017 alkaa 24.8. Tiedustelut Otsolan toimistolta, puh. 02-630 1515 tai sähköpostilla piritta.makinen(at)otsola.net.