Taiteen perusopetus

Taiteen perusopetuksen ennakkoilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2021:

Syksyn oppilaat ovat etusijalla kevään TPO-ryhmiä täytettäessä. Jos haluat varman paikan, niin ennakkoilmoittautuminen kevään TPO-ryhmiin on avoinna ma 23.11. klo 8 – pe 4.12. klo 24 välisen ajan.

Tämän jälkeen ilmoittautuminen onnistuu vasta 4.1. klo 11 alkaen.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti netissä osoitteessa www. opistopalvelut.fi/otsola (täältä löydät myös lisätiedot kursseista). Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, mutta tämä ei ole pakollista.  Ilmoittautua voit myös puhelimitse toimistolle p.02 630 1500. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Muistathan täyttää huolellisesti puhelinnumerosi ja s-postiosoitteesi, jotta kaikki infot tavoittavat sinut!

Varatun opiskelupaikan voi perua maksutta 31.12.2020 mennessä. Muussa tapauksessa opintomaksu laskutetaan opetuskauden käynnistyttyä.  

Peruutus tehdään soittamalla Otsolan toimistoon p. 02 630 1500 tai s-postilla toimisto@otsola.net .

 

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolista ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua taidekasvatusta. Otsolan kansalaisopisto järjestää visuaalisten taiteiden yleistä oppimäärää lapsille ja nuorille Eurajoella, Luvialla, Nakkilassa ja Noormarkussa. Yleisen oppimäärän laskennallinen laajuus on yhteensä 500 oppituntia. Tämän suorittanut oppilas saa Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän päättötodistuksen.

KUVISTA JA KÄSSÄÄ!

Lähde hauskalle ja innostavalle taidematkalle! Taiteen maailma antaa yllättäviä elämyksiä, värikkäitä eväitä elämään ja hyödyllisiä taitoja tulevaisuuteen. Tarjoamme käsityön yleisen oppimäärän opetusta Eurajoella, Luvialla ja Noormarkussa sekä kuvataiteen yleisen oppimäärän opetusta Eurajoella, Nakkilassa ja Noormarkussa.

Taiteen perusopetuksen Luvian ryhmä on tehnyt Kamera Käsis -verkkonäyttelyn Otsolan sivuille.

Opintojen rakenne

1. Varhaisiän opinnot alle kouluikäisille, 33 t/lukuvuosi
2. Yhteiset opinnot 7–12 -vuotiaille, 50 t/lukuvuosi
3. Teemaopinnot 13–16 -vuotiaille, 75 t/lukuvuosi

Opetussuunnitelma ja opinto-opas vanhemmille

Opetus noudattaa koulutuksen järjestäjän hyväksymiä opetussuunnitelmia, joiden tulee perustua Opetushallituksen päättämiin opetussuunnitelman perusteisiin. Opetussuunnitelmissa määritellään opetuksen tavoitteet ja keskeiset sisällöt, ja ne voivat sisältää erilaajuisia oppimääriä.

Otsolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmaan voi tutustua oheisen linkin kautta:
Taiteen perusopetuksen opetussuunnitelma

Otsolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen oppilaille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu opinto-opas löytyy seuraavasta linkistä:

Opinto-opas vanhemmille 2020

Ilmoittautuminen

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen kevätlukukaudelle 2021 alkaa ma 4.1.2021 klo 11. Opintoryhmät on selostettu Otsolan kevään 2021 opetusohjelmaesitteessä. Tiedustelut Otsolan toimistolta, puh. 02-630 1515 tai sähköpostilla kirsimarja.maalari(at)otsola.net.