Taiteen perusopetus

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolista ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua taidekasvatusta. Otsolan kansalaisopisto järjestää visuaalisten taiteiden yleistä oppimäärää lapsille ja nuorille Eurajoella, Luvialla, Nakkilassa ja Noormarkussa. Yleisen oppimäärän laskennallinen laajuus on yhteensä 500 oppituntia. Tämän suorittanut oppilas saa Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän päättötodistuksen.

KUVISTA JA KÄSSÄÄ!

Lähde hauskalle ja innostavalle taidematkalle! Taiteen maailma antaa yllättäviä elämyksiä, värikkäitä eväitä elämään ja hyödyllisiä taitoja tulevaisuuteen. Tarjoamme käsityön yleisen oppimäärän opetusta Luvialla ja Noormarkussa sekä kuvataiteen yleisen oppimäärän opetusta Eurajoella, Nakkilassa ja Noormarkussa.

Taiteen perusopetuksen Luvian ryhmä on tehnyt Kamera Käsis -verkkonäyttelyn Otsolan sivuille.

Opintojen rakenne

1. Varhaisiän opinnot alle kouluikäisille, 33 t/lukuvuosi
2. Yhteiset opinnot 7–12 -vuotiaille, 50 t/lukuvuosi
3. Teemaopinnot 13–16 -vuotiaille, 75 t/lukuvuosi

Opetussuunnitelma ja opinto-opas vanhemmille

Opetus noudattaa koulutuksen järjestäjän hyväksymiä opetussuunnitelmia, joiden tulee perustua Opetushallituksen päättämiin opetussuunnitelman perusteisiin. Opetussuunnitelmissa määritellään opetuksen tavoitteet ja keskeiset sisällöt, ja ne voivat sisältää erilaajuisia oppimääriä.

Otsolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmaan voi tutustua oheisen linkin kautta:
Taiteen perusopetuksen opetussuunnitelma

Otsolan kansalaisopiston taiteen perusopetuksen oppilaille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu opinto-opas löytyy seuraavasta linkistä:
Opinto-opas vanhemmille

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2019-2020 on jo alkanut. Tiedustelut Otsolan toimistolta, puh. 02-630 1515 tai sähköpostilla susanna.saarijarvi(at)otsola.net.