Perusnuorisotyö

Ryhmätoimintaa, koulujen kerhotoimintaa, Otson apuohjaaja -toimintaa, tapahtumia, retkiä, leirejä 7-29v. lapsille ja nuorille. 

Lisäksi toteutamme erilaisia kehittämishankkeita ja projekteja. 

 

 

 

 

 

 

Hae mut mukaan -hankkeessa tavoitteena on turvapaikanhakijanuorten aktivoiminen ja tukeminen. Hankkeessa tuetaan 7-29-vuotiaiden turvapaikanhakijanuorten sopeutumista ja toimintakykyä mielekästä vapaa-ajantoimintaa järjestämällä. Samalla tutustutaan suomen kieleen ja suomalaiseen kulttuuriin sekä luodaan kontakteja kantaväestöön. Hankkeessa järjestetään eri-ikäisille turvapaikanhakijanuorille kohdennettua pienryhmätoimintaa, tapahtumia, vierailukäyntejä ja retkiä. 

Hae mut mukaan -hankkeen toimintaa:

  • Poikien jalkapallokerho Kellahdella (kevät 2016)
  • Äiti-tytär-ryhmä Liinaharjan vastaanottokeskuksen kouluikäisille tytöille ja heidän äideilleen yhteistyössä Kaarisillan yhtenäiskoulun kanssa (kevät 2016)
  • Palloiluryhmä +13v. (syksy 2016)
  • Maaliskuu-toukokuu 2017: maalauskerhoa, kokkailua, kuntosalia, tapahtumiin osallistumisia, vierailukäyntejä, retkiä yms.

Ohjaajat Ellen Rauma ja Lena Diab-Roukala otsolannuorisotyonohjaaja(a)gmail.com  tai puh: 041-4776923

Hae mut mukaan on Setlementtiliiton hanke, jossa Otsolan nuorisotyö on mukana yhtenä paikallisena toimijana. Hankkeen rahoittajana toimii OKM.